TOUR VIRTUAL EOI SANT CUGAT PORTES OBERTES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA

 

Procés de preinscripció i matrícula

  

Procés general i calendari

 

Les escoles oficials d'idiomes apliquen les normes de preinscripció i matrícula dels alumnes fixades per la Resolució anual corresponent. Així mateix, seguiran les Instruccions de la Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, que concreten el seguit de processos necessaris per dur a terme la matrícula d'antics alumnes, el mes de juliol, i la preinscripció i matrícula de nous alumnes, el mes de setembre, tant per als cursos extensius com per als intensius del primer quadrimestre.

 

Alumnes amb qualificació "apte"

 

El Departament d'Ensenyament incentiva els alumnes que hagin obtingut la qualificació final d' "apte" o "apta" donant-los prioritat en  l'ordre de matrícula.

 

Antics alumnes

 

Tenen la consideració d'antics alumnes, a efectes de matrícula, els alumnes del curs acadèmic anterior.

 

 

Test de nivell. Horari

 

Les escoles programaran les sessions de test de nivell d'acord amb les places ofertes i la seva disponibilitat de recursos. L'horari dels tests coincideix a l'EOI Sant Cugat amb les franges horàries dels cursos que s'ofereixen.

 

Canvi de nivell dels nous alumnes

 

El resultat de les proves de nivell tindrà valor exclusivament de classificació a efectes de formalitzar la matrícula, però no s'incorporarà a l'expedient acadèmic. Aquesta classificació és vàlida per a qualsevol EOI de Catalunya però només tindrà validesa per l'any acadèmic per al qual es fa la prova de nivell.

 

Es podrà accedir a un curs superior a primer mitjançant un test de nivell. Cas que l'alumne/a no demostri al test de nivell el nivell necessari per fer un curs superior se'l preinscriurà a 1r.

 

En el cas d'anglès és imprescindible presentar-se al test de nivell el dia adjudicat i realitzar la part oral, si és el cas, en cas contrari s'obtindrà la consideració de no presentat. 

 

En casos justificats, els nous alumnes poden sol·licitar un canvi de nivell fins al 31 d’octubre a l'adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La cap d’estudis n'ha d'estudiar la sol·licitud i, si la resposta és afirmativa i el canvi és possible, l'ha de formalitzar abans del 8 de novembre.