DEFENSEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC D'IDIOMES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR CURS 2023-2024

 

El procés electoral de renovació dels i les membres del Consell Escolar de l’EOI Sant Cugat ja està obert

 

Què és el Consell Escolar?

 

És l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director o directora, professorat, alumnes, personal d'administració i serveis, etc.

 

Quina funció té el Consell Escolar?

 

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc. Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

 

Quan són les eleccions del sector alumnat?

 

El dilluns 20 i dimarts 21 de novembre de 2023 es faran les votacions per escollir els representants de l’alumnat al Consell Escolar.

 

Si vols formar-ne part, presenta la teva candidatura a  Consergeria o al Departament d'alumnat l’escola fins el 16 de novembre de 2023 (19.00h).

 

Si vols col·laborar com a membre de les meses electorals, pots presentar una instància fins el dia 8 de novembrea les 12:00h. En cas de no comptar amb prou voluntaris per a les meses, el mateix dimecres 8 de novembre a les 15:00h tindrà lloc el sorteig entre tot l’alumnat de l’escola, per escollir els membres de les meses electorals del sector de l’alumnat. Ens posarem en contacte amb les persones escollides al sorteig.

          

Moodle

Calendari Escolar

FAQs

Centros Net